Webwinkel support

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in de veelgestelde vragen? Gebruikt u dan het contact formulier hiernaast of neemt u contact op via de volgende gegevens:

MultiFactor BV
Kraanspoor 39
1033 SC Amsterdam

Telefoon: 020-8500533

Mail: webwinkel@multifactor.nl

Openingstijden:
Maandag tot en donderdag van 08:00 tot 17:30 en vrijdag van 08:00 tot 17:00.

 

Algemeen

Wanneer is de Webwinkel support afdeling bereikbaar?

Heeft u vragen of ondersteuning nodig? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 020-8500533. MultiFactor is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 17.30 uur. En op vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Uw e-mail kunt u versturen naar webwinkel@multifactor.nl. Indien wij een e-mail hebben ontvangen,nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe werkt Betaal na Ontvangst voor consumenten?

Selecteer in de webwinkel bij het afrekenen de optie ‘Betaal na Ontvangst’ en vul de gevraagde gegevens in. De gegevens worden binnen enkele seconden gecontroleerd, waarna de betaling kan worden afgerond. De webwinkel verstuurt het product en u ontvangt later van MultiFactor een digitale factuur. U kunt uw betaling verrichten door op de betaallink te klikken die u in het betaalverzoek heeft ontvangen.

 

Wie is MultiFactor?

MultiFactor is gespecialiseerd in het achteraf betaalproces van de dienst Betaal na Ontvangst van MultiSafepay. Via MultiSafepay bieden wij webwinkeliers de mogelijkheid om naast de bestaande betaalmogelijkheden een achteraf betaalmethode aan te bieden aan hun klanten. Webwinkeliers zijn volgens de Nederlandse wet en regelgeving verplicht een achteraf betaalmethode aan te bieden aan consumenten.